Кубрат Пулев разказа пред Нова телевизия какво се случи пред дискотеката в Студентски град, където момче си глътна езика и изпадна в кома след бой. 23-годишният Кирил Тодоров вече е стабилизиран, но все още има амнезия и не помни какво точно се е случило.

Версиите за инцидента са различни. На охранителните камери вътре в заведението се вижда как той удря друго момче. След това охранителите го изкарват навън. По-нататък не се вижда какво точно се случва. Не е ясно дали Кирил сам е паднал и си е ударил главата, както твърдят охранителите, или те са го ударили.

Кобрата се озовава на мястото на инцидента случайно и помага за спасяването на един живот.

Кобрата за инцидента с пребитото момче: Институциите да се събудят, това трябва да спре

"Беше голяма суматоха, всички тичаха. Когато аз отидох, момчето беше много зле, беше си глътнат езика и посинял. Извадих го. Лично Андреа се обаждаше три пъти на телефон 112", разказва Кубрат Пулев.

20 минути по-късно линейката пристига и пострадалият Кирил е откаран в болница. Кобрата разказва, че не е видял самият бой. Според него обаче състоянието на момчето говори, че не е паднал от подхлъзване или бутане.

"Има органи, които да разпитат охранителите и да си свършат работата. Не съм аз човекът, който да каже какво е станало", допълва Пулев.

"Фактите говорят, че не един или двама души в „Студентски град" са си намерили смъртта по този нелеп начин. Невинаги охраната си върши работата. Нечии комплекси се избиват именно там", на мнение е спортистът.

Пребитият мъж пред дискотека в София излезе от кома, версиите са противоречиви

"Използвам момента да се даде гласност на тези проблеми и институциите да си свършат работата. Моето послание е хората да бъдат по-добри един към друг. Най-важното е това да бъде един от последните случаи. На това се надявам", завърши Кобрата.

Източник: Novanews.bg