Откриха жертвата на гаврата от клипа
Откриха жертвата на гаврата от клипа / netinfo

Открит е мъжът, с когото са се гаврили трима охранители от пловдивската фирма “СОТ ДАИКС”. Самоличността му е установена от полицията, макар че той бе издирван и от служители на частната охранителна фирма. Човекът от изпратения до Дарик клип, в чиито задни части гардовете са гърмяли пиратка, се казва Тодор и най-вероятно наистина има психично заболяване. Той е на 52 години, с адресна регистрация в кв. “Кючук Париж”.

Той бе на разпит в полицията, научи Дарик. Както вече съобщихме, Районна прокуратура е разпоредила да му бъдат назначени съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертизи. Въз основа на резултатите ще се преценява дали охранителите, срещу единия от които има дознание за едро хулиганство, са извършили и престъпление по чл. 137 от НК. Текстът предвижда наказание до 3 години за излагане на опасност на човек, който поради болест и безпомощност е лишен от възможността да пази сам живота и здравето си.

По неофициална информация на Дарик, засега мъжът е потвърдил, че клипът с извращението е бил заснет след бас, но не може да определи времето, в което е станало това. Показанията му няма да оневинят гардовете, ако се докаже състав на престъпление, а и най-вероятно самата жертва не може да ръководи постъпките си заради психиатрично заболяване, казаха близки до разследването.

Други новини от Пловдив