/ БГНЕС
Към 15.30 часа днес все още няма официален отговор на писмото, което Лудогорец изпрати до УЕФА с искане за разяснение на ситуацията около провеждането на предстоящия реванш с Интер от 1/16 финалите в турнира "Лига Европа", пише gong.bg.

От клуба разполагат с оскъдна официална информация за ситуацията в област Ломбардия, придобита предимно от публикации в местните медии.

Реваншът на Лудогорец срещу Интер е под сериозна въпросителна

По тази причина отборът препоръчва на своите привърженици стриктно да следват инструкциите на Външно министерство, което съветва да не се пътува до Северна Италия през следващите дни. Очакваше се над 600 фена да подкрепят Лудогорец на "Сан Сиро" в реванша с Интер. Клубът допълнително ще обяви процедурата по връщането на билетите за двубоя в Милано.

Храбър Лудогорец загуби от Интер в Разград

За 26 февруари бе планирана среща на Лудогорец с българската общност в Милано, която се отменя заради забраната на местните власти за провеждането на масови мероприятия. ПФК Лудогорец ще информира веднага своите фенове за ситуацията около провеждането на мача с Интер, когато получи официални указания от УЕФА, уверяват от клуба.

Gong.bg съобщава още, че по-късно днес Лудогорец ще излезе с нова позиция, за да информира допълнително привържениците на тима.