Левски
Левски / БГНЕС
"Левски" отпадна още в първия квалификационен кръг на "Лига Европа" от лихтенщайнския "Вадуц". Българският отбор изигра изключително посредствен мач на стадион „Георги Аспарухов“, отбелязва gong.bg.

„Сините“ спечелиха с 3:2 реванша в София срещу "Вадуц", но това бе недостатъчно, защото загубиха първата среща с 0:1. Заради двата гола на чужд терен отборът от Лихтенщайн продължава напред в турнира. Делио Роси бе изпратен със скандирания „оставка“. След последния съдийски сигнал феновете счупиха седалки в сектор „В“ и ги хвърлиха по посока на тунела.

Вадуц поведе в 25-ата минута с гол на Мохамед Кулибали, а десет минути по-късно Серджиу Буш изравни. Резултатът стана 2:1 за сините с попадение на Аймен Белаид в 53 минута, а само минута по-късно Игор Тадич изравни резултата. Жерсон Кабрал в 85-ата минута донесе победата за българския отбор.

Левски
БГНЕС

Как протече мачът вижте в gong.bg

Левски
БГНЕС

Старши треньорът на Левски Делио Роси изрази съжалението си след неуспеха на отбора да продължи напред в турнира "Лига Европа". Според италианеца причината за отпадането на "Левски" е, че тимът не е играл добре. "Да се срамуваме е малко преувеличено. Аз искам да се извиня, тъй като съм отговорен за всичко това и поемам отговорността. Когато резултатите не са добри, то треньорът е отговорен за тях”, продължи Роси.
 
"Да подадеш оставка, значи, че си се предал. Аз никога не се предавам, но резултатите не са добри и ще говоря с клуба”, завърши Делио Роси.
 
Какво още каза старши треньора на сините вижте в gong.bg
 
Още спортни новини четете в gong.bg