/ БГНЕС
Криминалисти в София разследват убийството на млада жена
100032
Криминалисти в София разследват убийството на млада жена
  • Криминалисти в София разследват убийството на млада жена
24-годишна жена беше открита мъртва в хотелска стая в София. Сигналът е подаден малко след 8.00 ч. тази сутрин на тел. 112 от рецепцията на хотела.
 
Извършителят е 37-годишен мъж с психични отклонения, който е задържан от полицията.
 

БГНЕС


Младата жена пристига в София преди два дни от Гълъбово, след което се настанява в хотел "Рила". Тази сутрин тя е намерена мъртва в хотелската си стая, без някой от етажа да е чул викове или притеснителен шум.

24-годишна жена е открита мъртва в столичен хотел, има задържан

Момичето е потърсено в стаята си от екип на полицията, който около 8.00 ч. пристига в хотела по сигнал за мъж в неадекватно състояние.

На тел.112 звъни рецепционистката на смяна, която вижда 37-годишния Димитър Ръжев във фоайето, видимо нетрезвен и неадекватен.
 
"Сутринта в 7.30 ч. в Районното се получава сигнал от рецепционистката на хотела, че има лице със съмнително поведение. Изпращаме наш автопатрул, който установява въпросното лице. Той е със следи от борба върху него. В следствие на съобразителността на патрула установяват, че в една от стаите има починала жена", съобщи началникът на столичното Първо районно Калоян Милтенов.
 

БГНЕС


Мъжът живее в пловдивското село Брестник и има криминални регистрации. "Има данни, че има и психически отклонения", поясни още Милтенов.
 
37-годишният мъж е отведен в полицията, където дава показания. Към момента се смята, че убийството на младата жена е извършено под въздействието на силни наркотични вещества и алкохол, но тепърва предстои медицинските експертизи да установят дали това е така.