Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ отговарят на въпроси на граждани
Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ отговарят на въпроси на граждани / netinfo

Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ Андрей Ковачев и Моника Панайотова отговарят на въпроси на гражданите от 11.00 часа в открита приемна, която ще бъде разположена пред блок 43 в столичния квартал „Младост".  От 18.00 часа приемната им ще бъде разположена в квартал „Връбница" между сградата на БТК и 61 ОУ. Акцент на публичната дискусия с граждани ще бъде транспортното обслужване на кварталите „Връбница" и „Надежда", както и бъдещото развитието на районите

В началото на розобера, първата спирка на Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Мария Неделчева, Моника Панайотова, Преслав Борисов и Делян Добрев е в 9 часа сутринта в розов масив край Карлово. Там те се срещат с розоберачи и разговарят с тях за проблемите в розопроизводството. В 11 часа в село Стряма, Община Раковски, представителите на ГЕРБ ще участват в първата копка на православен храм, която ще направи пловдивският митрополит Николай.

В 13 часа в село Старосел, Община Хисар, председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще разговарят с местните хора по актуални за тях теми и ще посетят Тракийската гробница, в която се предполага, че е погребан одриският цар Севт Трети. В следобедните часове срещите ще продължат в Пловдив, а финалът на обиколката ще е в най-голямата Община в Областта - Асеновград, където в 17 часа в неформална среща с хората в града Цветанов ще представи кандидатите за евродепутати Мария Неделчева, Моника Панайотова, Преслав Борисов и Делян Добрев. Ръководителят на ГЕРБ Пловдив Област ще им връчи детските рисунки от инициативата "Аз играя в Европа". Идеята е спечелилите евровота да ги занесат със себе си в Брюксел, за да им напомнят как най-младите европейци си представят стария континент. Общинската организация на ГЕРБ Асеновград ще представи и акцията си "Да дарим от сърце, да зарадваме едно дете".