Депутатът Димитър Колев не познавал самоубилия се Чочо, а жената, с която е живеел
Депутатът Димитър Колев не познавал самоубилия се Чочо, а жената, с която е живеел / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Депутатът Димитър Колев не познавал самоубилия се Чочо, а жената, с която е живеел
50809
Депутатът Димитър Колев не познавал самоубилия се Чочо, а жената, с която е живеел
  • Депутатът Димитър Колев не познавал самоубилия се Чочо, а жената, с която е живеел

Независимият депутат Димитър Колев заяви, че не познава и няма връзки със самоубилия Стойчо Стоев-Чочо, заподозрян за убийството на Мирослава от Перник. По време на дебата за удължаване на срока на комисията, която разследва няколко случая, сред които и този, от опозицията коментираха, че искат да стане ясно дали един от депутатите от комисията е имал връзка с Чочо.

Колев заяви, че не се познава с Чочо, но познава жената, е която е живял на семейни начала. Въпреки това познанство депутатът беше категоричен, че няма да напусне комисията, защото не вижда проблем.

"Тя е била технически сътрудник в периода 2006-2007 г., когато съм бил изпълнителен секретар на гражданско сдружение. Тя е имала връзка с Чочо, след като вече не е имало сдружение и аз съм бил на друго място на работа. След като бях избран за член на комисията като народен представител от Перник, ми беше поръчано от колегите да се свържа със сестрата на Мирослава, с майка й и с тази жена, която познавам от 2006 г., но не я бях виждал от 4 години. Това съм направил, защото съм служебно натоварен. С майката и сестрата на починалата се видях в Перник, на публично място, а с въпросната жена, на която не искам да казвам името, нарочно я поканих в моя кабинет, в парламента, в другата сграда - на Дондуков, за да се знае кога е влязла, кога е излязла, колко време е стояла при мен", обясни Димитър Колeв.