В крайна сметка парламентът няма да взима решение кой да представлява България на Срещата на НАТО - Главчев да реши сам той или президентът да отидат, заяви депутатът от "Възраждане"
В крайна сметка не се взе решение кой да представлява България на Срещата на НАТО, а премиерът Димитър Главчев сам да вземе това решение. Това заяви депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев в кулоарите на парламента.

Доста време се обяснява как българският народ е изморен от избори и не ходи да гласува, защото са нечестни. Истината е, че избирателят не отива да гласува не защото е изморен, защото е лъган 35 години и не вярва на никого и нищо, посочи още той.

Депутатите гласуваха оставката на Христо Иванов

"Още на първото гласуване стигнахме до там, че ГЕРБ и ДПС получиха явната подкрепа на партия "Величие". Те даваха заявка, че ще изобличават задкулисието. Дори доскорошната патерица на ГЕРБ ПП-ДБ гласуваха против", заяви Ганев и посочи, че именно заради това има ниско обществено доверие към политиката.

Министър-председателят постъпва коректно, тъй като мандатът му изтича и той праща писмо към всички народни представители кой да представлява България на Срещата на НАТО - той, който е с изтичащ мандат или президентът. ДПС се обявиха категорично против, "Величие" също казаха премиерът да си реши. ПП-ДБ също ги подкрепи.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня