Борисов ще открие новата училищна сграда на Berlitz House
Борисов ще открие новата училищна сграда на Berlitz House / netinfo

Кметът на София Бойко Борисов и посланикът на САЩ Джон Байърли ще открият днес новата училищна база на Berlitz House, съобщи пресцентърът на столичната община.

Училището е разположено в една от старите красиви сгради, създаващи архитектурния облик на центъра на София - на площад "Руски паметник", бул. "Македония" 31.

Berlitz е международна компания с традиции в чуждоезиковото обучение, датиращи още от 1878 година. Компанията има над 450 центъра в повече от 60 страни.

По-рано днес кметът Бойко Борисов ще открие новия търговски център SkyCity в София. В него ще има над 100 магазина, офиси за услуги и атрактивни заведения. 20 милиона евро са инвестирани в изграждането на комплекса, който е разположен на 26 000 квадратни метра в кв. "Гео Милев".

SkyCity събира на едно място пълна гама стоки и услуги за цялото семейство. В центъра могат да се намерят модни мъжки и дамски дрехи на утвърдени марки и производители, детски стоки, обувки, аксесоари и подаръци. Магазин "Фантастико" в SkyCity предлага разнообразие от храни и деликатеси.

Уникално в новия търговски център е присъствието на различни обекти за услуги, полезни за цялото семейство, като банкови офиси, офиси на мобилни оператори, химическо чистене и други, отбелязват от столичната община.

Търговската зона в SkyCity ще бъде отворена за посетители всеки ден от 10.00 до 22.00 часа. Центърът се намира в кв. "Гео Милев", ул."Коста Лулчев" 52.