КФН даде лиценз на фонд за доброволно здраво осигуряване
КФН даде лиценз на фонд за доброволно здраво осигуряване / netinfo

Комисията за финансов надзор издаде лиценз за доброволно здравно осигуряване на Здравноосигурителен Фонд "Далл Богг: Живот и Здраве" ЕАД, съобщиха от пресцентъра на комисията. Лицензът дава право дружеството да предлага здравноосигурителен пакет "Комплексна медицинска помощ и грижа за здравето".

Едноличен собственик на новото дружество е "Търговска лига - Национален център" АД. "Далл Богг: Живот и Здраве" ЕАД е с едностепенна система на управление, като в състава на СД влизат Тихомир Каменов - председател на СД, Тони Веков - зам.-председател и изпълнителен директор, Славейко Джамбазов - член на СД и изпълнителен директор, Григор Горчев - член на СД, Таквор Бохосян - член на СД, Младен Григоров - член на СД.

КФН одобри допълнение на проспект за първично публично предлагане на акции от увеличение на капитала на "Балкантурист Елит" АД - София. Допълнението на проспекта се отнася до броя на акции, които ще бъдат предложени на публиката, като той се увеличава от 15 268 031 акции на 35 625 405 акции.