Ути Бъчваров пристига в Ямбол с големия казан, за да сготви 2500 порции за зрителите на 25-ото издание на Международния маскараден фестивал „Кукерландия“.
Най-добрият готвач сред актьорите и най-известен актьор сред готвачите в България е избрал свинско с кисело зеле за очакваните над 100 хиляди гости на фестивала, съобщиха от Общината.
„Кукерландия“ в Ямбол: Зрелищна програма, близо 33 хиляди хлопки и Валя Балканска
Той си е поставил за цел този път да проучи и тайните на местните домакини, така, че очаква съвети и помощ от тях, докато месото къкри в казана. Рецептите може да му донесете и предварително написани четливо на лист хартия.
Кулинарният шоу-спектакъл „Свинско с винско по кукерски” започва на 17 март, неделя, от 12:00 часа пред сградата на „Български пощи“ в центъра на града.
В него ще се включат със свои кулинарни изделия и отличниците на 60-годишната „академия за професионалисти“-Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“.
Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Най-добрият готвач сред актьорите и най-известен актьор сред готвачите в България е избрал свинско с кисело зеле за очакваните над 100 хиляди гости на фестивала, съобщиха от Общината.
„Кукерландия“ в Ямбол: Зрелищна програма, близо 33 хиляди хлопки и Валя Балканска
Той си е поставил за цел този път да проучи и тайните на местните домакини, така, че очаква съвети и помощ от тях, докато месото къкри в казана. Рецептите може да му донесете и предварително написани четливо на лист хартия.
Кулинарният шоу-спектакъл „Свинско с винско по кукерски” започва на 17 март, неделя, от 12:00 часа пред сградата на „Български пощи“ в центъра на града.
В него ще се включат със свои кулинарни изделия и отличниците на 60-годишната „академия за професионалисти“-Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“.
Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня