/ ГЕРБ
Заместник-кметът на Враца Мария Попова, общинският съветник Гроздан Тeмнишки, кметът на с. Челопек Тихомир Тошев и симпатизанти на ГЕРБ продължават работата си като доброволци към Регионална здравна инспекция - Враца.

След направен инструктаж за връчване на предписания на карантинирани лица, оборудване с предпазни средства и насоки за безопасност, доброволците от Враца продължават своята дейност в подкрепа на екипите на здравната инспекция.

ГЕРБ

Убедени сме, че съвместните действия на доброволците и здравните инспектори са важните стъпки за справяне със сложната ситуация при преодоляването на COVID19, споделиха доброволците.

В Бяла Слатина 8 представители на ГЕРБ от Общински съвет – Бяла Слатина, както и от общинската администрация, продължават дейността си като доброволци като дежурят по график в общинската болница.

Дейностите, които изпълняват са пропускателен режим, дезинфекция и контрол по правилното носене на маски на влизащите в болницата. Двама от доброволците подпомагат РЗИ като връчват предписания на карантинирани лица.