Очаква се засилен трафик по основните пътни артерии-има ограничения за камиони
Очаква се засилен трафик по основните пътни артерии-има ограничения за камиони / БГНЕС
Утре – 19 април, в два участъка от път I-4 Абланица - Велико Търново ще се извършва профилактика и допълнителни настройки на трафик броячите.

От 12 ч. до 14 ч. на път I-4 в участъка между селата Петко Славейков и Ряховците ще бъде направена профилактика на устройствата в дясната лента за движение, в посока Ряховците. Същите дейности ще бъдат извършвани между 15 ч. и 17 ч. на първокласния път и в отсечката Богатово - Идилево, в посока Богатово.

В тези участъци трафикът ще се осъществява двупосочно в едната лента, с пропускателен режим. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.