Обръщение на Тодор Тодоров, кандидат за кмет от Коалиция Промяна за Велико Търново
Обръщение на Тодор Тодоров, кандидат за кмет от Коалиция Промяна за Велико Търново / снимка: Предизборен щаб

Уважаеми великотърновци,
Приятели,

Наложи ни се да споделим трудни и тежки моменти. Предизборната кампания се изроди и премина в натиск, обливане с кал, манипулации и мръсотия. Все неща, които не могат да изненадат никой, защото познаваме хората, които ги практикуват. Но неща недопустими в демократична България, отблъскващи в едни избори, уродливи за хората във Велико Търново.
Когато започнахме битката за промяна - промяна реална, не просто смяна на едно име с друго - знаех, че се изправям пред цинизма, безочието и наглостта на една мрежа от хора, верни на своя благодетел и загърбили всякакви християнски, човешки, житейски и морални норми.
Знаех какво предстои. И бях готов да направя и невъзможното, за да се случи промяната. Защото сега е момента. Сега ни е нужна истината. Сега тя може да победи.
И видях, казахте ми, показахте ми - великотърновци не са се обезкуражили. Не са се отказали от вярата, че на тях принадлежи Велико Търново.
Убеден съм в желанието ви за промяна. Убеден съм, че промяната идва.
На 23 октомври. С гласа на всеки великотърновец. С вашия глас! С гласа на приятелите, на семейството, на всеки, който иска сам да решава и да определя живота си.
С вашата подкрепа ще направим така, че Велико Търново да е два пъти велико - с историята на независимата държавност и с настоящето си на независимите граждани!
На 23 октомври имаме избор. Защото само ние решаваме:
Промяна на името
Или
Промяна на статуквото
Времето на кражбите, далаверите и цинизма свърши. Времето е наше!
Промяната идва. На 23 октомври. С твоя глас!

Тодор Тодоров,
Кандидат за кмет от Коалиция „Промяна за Велико Търново"