Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев
Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев / БГНЕС, архив
Министърът на спорта Красен Кралев ще открие официално обновения Стадион „Локомотив” преди футболното шоу „Нощта на легендите” . Откриването на спортното съоръжение трябваше да стане през декември за първия домакински мач на „Локомотив” с ЦСКА след реконструкцията. Заради трагедията в Хитрино церемонията бе отложена за пролетта.

Церемонията по откриване на стадиона ще започне от 20.00 ч. След официалната част ще бъдат наградени детските и юношески формации на ОФК „Локомотив”, класирани на призови места в приключилите първенства. Началото на срещата между ветераните на „Локо” и „Етър” ще бъде дадено в 20.30 ч. Футболните легенди ще изиграят две полувремена по 30 минути.

Вратите на Стадиона за всички, които искат да гледат демонстративният мач, ще бъдат отворени в 19:00 ч. За привържениците на "Локомотив" са определени входовете откъм старите съблекални и тези откъм спортната зала (съответно ще използват и тези паркинги). За гостите е предназначен входа откъм магазин "Кауфланд", а колите ще могат да бъдат паркирани пред летния театър.

Ръководството на ФК "Локомотив" отправя призив към всички, които обичат футбола, нека запазим спортменство и да покажем, че сме един от най-футболните региони в България.