Хандбалистките защитават купата на страната
Хандбалистките защитават купата на страната / netinfo
Днес от 18 часа в ДКС “В. Левски” женският отбор на “Етър- 64” ще защитава Купата на страната в полуфинален мач с “Локомотив Металекс Билд” /Варна/. Срещата е повторение на миналогодишния полуфинал във Варна, когато великотърновки излязоха с осакатен състав, но спечелиха и после взеха трофея. Интригата се подсилва и от факта, че варненки са първи в класирането след есенния дял от първенството , а етърки втори. За “Локомотив Металекс Билд” играят три бивши състезателки на “Етър- 64”- Людмила Гърева, Камелия Добранчева и Мая Друмева. За първи път в историята си великотърновския клуб ще се бори за трофей пред своя публика. В състава ще се включи и Биляна Гюзелева, която от края на миналата година работи във Варна.
Другият полуфинал е също днес от 16 часа и противопоставя “Бъки” /Габрово/ и “Пирин” /Благоевград/.
В събота от 15 часа е мачът за 3-4 място, а от 17 часа е финалът.
Специална томбола организира ХК “Етър- 64” за зрителите в ДКС “В. Левски”. Срещу талонче на стойност 1 лев те ще могат да спечелят награди осигурени от пивоварна “Болярка” и “Орифлейм”. Входът е безплатен, балетна формация ще танцува в паузите между полувремената на отделните срещи.
Днес от 10 часа в ДКС “В. Левски” ще започне турнир за Купата на кмета на В. Търново, в който ще участват момичета от четири клуба.