14 футболисти се включиха в първата тренировка на Бали- 2002
14 футболисти се включиха в първата тренировка на Бали- 2002 / netinfo
Четиринадесет футболисти се включиха в първата тренировка на “Бали- 2002”, която се проведе вчера сутринта на стадиона в Дебелец. Всички момчета са юноши младша и старша възраст от школата на клуба. Най- възрастен от започналите е 19- годишният вратар Иван Димитров. След приключване на пробите на Антоний Балъков, Стефан Бакалов, Мариян Иванов и Десислав Божков в “Етър- 1924” тези които не бъдат одобрени също ще се присъединят към състава.
През новия сезон в Северозападната “В” група дебелчани ще се състезават под името “Бали- 2002”. То е заложено в съдебната регистрация на създадения след обединението на “Ботев- Бали” и “Янтра- 2003” /Драганово/ клуб, което му гарантира мястото в Трета дивизия.
Отборът и тази година ще се води от играещите треньори Николай Арнаудов и Георги Георгиев. В игра ще влиза и 39- годишния собственик на школата в Дебелец Иво Балъков. Целта пред “Бали- 2002” за новото първенство е обиграване на юношите и запазване на мястото в групата. Първата контролна среща ще бъде на 19 юли в Дебелец с отбора на “Локомотив” /Дряново/. Треньорското ръководство предвижда не повече от 3- 4 проверки, за да запази футболистите от травми.