Васил Панайотов
Васил Панайотов / ПФК
Васил Панайотов
100654
Васил Панайотов
  • Васил Панайотов

Полузащитникът на „Черно море” Васил Панайотов сподели в интервю за „Морски гонг” по Дарик очакванията си за предстоящото домакинство срещу тима на „ЦСКА-София”. 
За разлика от миналата година, когато се присъедини към „моряците”, сега той проведе пълноценна подготовка с отбора. 
„Подготовката премина добре като цяло, независимо че имах проблеми с ахилеса в един момент. След това всичко отшумя и тренирах пълноценно. Радвам се, за което, защото това е важен процес за един футболист. Какъв Панайтов ще видите през пролетта...!? Аз мисля, че съм длъжен пред отбора и се надявам да оправдая доверието, което ми се гласува, както и подкрепата, която получавам  от страна на треньорския щаб и от съотборниците ми”, коментира Панайотов.
Запитан за очакванията му за съботния двубой срещу „армейците” и дали могат да ги изненадат така, както направиха с „Левски”, той отвърна:
„Надявам се да ги изненадаме и тях. Важното е на терена да покажем онова, което можем. Нашият коз е силният колектив. С помощта на публиката сме способни да изненадаме този отбор.  Доста пот и труд хвърлихме по време на подготовката и сме фокусирани върху това да го покажем на терена и да спечелим мача”.
Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.