Светлините на коледната елха грейнаха и във Вълчи дол
Светлините на коледната елха грейнаха и във Вълчи дол / снимки: община Вълчи дол

Под звуците на коледни песни, придружени от празнична заря, кметът на община Вълчи дол Тошко Янев запали снощи светлините на градската коледна елха.

„Уважаеми жители на град Вълчи дол, уважаеми гости, уважаеми съграждани, особено ми е приятно да ви приветствам с настъпващите най-светли християнски празници - Коледа и Нова година. Постарахме се с администрацията да създадем коледен дух и празнично настроение, за да се чувстват децата щастливи! Благодаря на участниците в нашето тържество по повод настъпващите празници! Желая на всички много радост, много усмивки през новата година и по-добри поводи да се събираме заедно. Благодаря на всички от сърце! Желая на всички вас и на вашите семейства много щастие, много здраве през новата година и администрацията да се стяга още по-здраво, за да можем да бъдем полезни на всички ви!", приветства присъстващите кметът.

Светлините на коледната елха грейнаха и във Вълчи дол
netinfo

За коледното настроение, с невероятните си изпълнения, допринесоха и изпълнителите от мъжка вокална група „Родолюбие" и женска певческа група „Теменуга" при народно читалище „Димитър Благоев" - град Вълчи дол.

Светлините на коледната елха грейнаха и във Вълчи дол
netinfo

Събитието се превърна и в празник за малчуганите. Те получиха подаръци от Дядо Коледа, който бе дошъл специално за празничното събитие.