Пранди: Длъжни сме също да обърнем внимание на 17-те грешки
Пранди: Длъжни сме също да обърнем внимание на 17-те грешки / Gong.bg


Селекционерът на България Силвано Пранди заяви след чистата домакинска победа с 3:0 над Южна Корея, че ще обърне внимание на многото допуснати грешки.

„Изиграхме добър мач днес. Имахме малко проблеми в началото при посрещането. Трябва да подобрим блока си. Длъжни сме също да обърнем внимание на 17-те грешки, които допуснахме в мача. Надявам се утре на по-добро представяне и да постигнем нова победа", коментира Пранди.

Селекционерът на Република Корея Чи Йонг Шин пък каза „България е по-добрият тим във всички елементи, особено на блок. Отчитаме и ръстовото превъзходство на съперника. Така е при западните отбори за разлика от азиатските. Надявам се утре на по-добро представяне."

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов заяви, че всички са радостни от победата срещу Република Корея.„Всички сме радостни от победата. Започнахме мача с леко напрежение заради задължителната победа, която трябва да вземем", сподели Николов.„След първото техническо прекъсване показахме, че сме по-можещият отбор и заслужено спечелихме", добави капитанът.

„Поздравявам Република Корея за играта, но разликите в класите се видя. Надявам се утре да спечелим със същия резултат", каза още Владимир Николов.