Най-големият МОЛ в България отвори врати
Най-големият МОЛ в България отвори врати / netinfo
Кметът на Варна Кирил Йорданов и Красимир Узунов, изпълнителен директор на Мол Варна, символично прерязоха лентата на най-големия МОЛ в България. Официалната церемония по откриването започна в 11.00 ч. в присъствието на заместник-областния управител на Варна, Боян Димитров, председателя на Общинския съвет Борислав Гуцанов и множество варненци. Преди това Негово Високо Преосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит д-р Кирил освети най-модерния търговско–развлекателен комплекс в България.

Водещ на официалната церемония по откриването беше Камен Донев, а програмата продължи с лек коктейл, перкусионно шоу на Калин Вельов, към който в последствие се присъедини и Нина Николина. По-късно през деня програмата по откриването на Мол Варна ще продължи с модни ревюта. Големият акцент в програмата за първия ден по откриването е концертът на финалистите от Music Idol 2 Тома, Деница, Нора и Ясен, както и на участниците в ТВ шоуто от Варна – Иво и Шанел.

Паркингът, който разполага с 800 места, успя да събере многобройните желаещи да разгледат най-новата забележителност на Варна.

Утре денят ще започне с арт шоу на гигантските букви. Всеки желаещ ще може да участва в оцветяването на огромния надпис „МОЛ Варна”. Един ден след промоцията на новия си албум Марияна Попова, съпровождана от Дани Милев, ще изнесе концерт в 20 ч. в МОЛ Варна.