Галинов триумфира в ДКС
Галинов триумфира в ДКС / ULTIMATE PRO FIGHT
Деян Галинов Чакъров от СК Вокил записа страхотна победа с първото си участие ва професионалния ринг по кикбокс. 
Това се случи в Двореца на културата и спорта във Варна, където се състоя първата за 2017г. професионална галавечер от веригата Про Файт – ULTIMATE PRO FIGHT 7. В нея взеха участие общо 14 бойци в седем зрелищни мача. 
За първи път в България се игра за Европейската титла на WAKO PRO в категория до 71,800кг. Организатор на събитието бе Ивент Мениджмънт в лицето на Петър Добрев със съдействието на веригата Про файт и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.
Деян Галинов от СК Вокил игра в среща номер 2. Негов съперник беше далеч по-опитният състезател от СК Ахил – Александъл Чакъров (Чъкито). Рефер на срещата бе Руско Турманов – член на управителния съвет на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. 
Съдийството в ъглите на ринга се изпълняваше от специално извикани специалисти и шефове на ринг от WAKO. 
Специално за събитието присъстваха доскорошният Министър на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на град Варна Иван Портних и Лиляна Павлова.Сред официалните гости бяха и изпълнителният директор и член на управителния съвет на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай Димитър Спасов и Стефан Маринов – директор професионално направление към конфедерацията и член на управителния съвет.