Рокади в дирекция Социално подпомагане в Казанлък
Рокади в дирекция Социално подпомагане в Казанлък / netinfo

С нов директор е казанлъшката Дирекция по социално подпомагане.
Промяната е станала в последния работен ден на миналата година- 30-ти декември, когато за временно изпълняващ длъжността „ директор" до провеждането на конкурс е назначена Даниела Русева.
До момента Русева бе шеф на отдела за „Закрила на детето" в същата дирекция и е с почти десетгодишен опит като социален работник.
Даниела Русева поема временно службата, след като три дни по-рано- на 27-ми декември от поста си бе освободена досегашната титулярка на дирекция „Социално подпомагане „ в Казанлък - Мима Орачева.
Като причина за нейното отстраняване от работа се посочва лоша атестация, дадена от ръководния орган и несправянето й с работата.
Орачева бе титулярка на поста 4 години, който пое след провеждането на конкурс. Мястото за директор на казанлъшката социална служба е доста ветровито, за последните десет години на него се смениха три титулярки.
Едно от първите решения на новата врид директорка на службата в Казанлък в първия работен ден на новата година бе преместване на първия етаж на приемната за хора с увреждания. До момента тази приемна бе етаж по-горе.