Протести в защита на гълъбовския кмет
Протести в защита на гълъбовския кмет / netinfo
Протести в защита на гълъбовския кмет
23075
Протести в защита на гълъбовския кмет
  • Протести в защита на гълъбовския кмет

Ако кметът на община Гълъбово Николай Тонев не бъде възстановен на длъжността, започваме протестни действия, заяви председателят на Инициативния комитет в подкрепа на Тонев Бойко Бойчев.

„Другите ни искания са следствието да приключи в разумни срокове, „Ей И Ес Гълъбово да освободи общинските имоти и да изпълни поетите ангажименти към гражданите на общината, а също и да бъдат започнати преговори за решаване на проблемите с ръководството на общината”, каза още Бойко Бойчев.

„В подкрепа на Николай Тонев вече са се подписали 5483 жители на община Гълъбово. На базата на тази подписка Инициативният комитет излиза с декларация, в която са посочени нашите искания”, допълни Бойчев. По думите му декларацията вече е изпратена до премиера на България Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, главния прокурор Борис Велчев, областният управител на Стара Загора Йордан Николов и до изпълнителния директор на „Ей И Ес Гълъбово” Питър Литгоу.

От Инициативния комитет заявиха категорично, че ако не бъдат изпълнени исканията им, на 11 ноември от 12 часа започват протестни действия.

Павлина Колева прочете пред журналисти декларацията на Инициативния комитет в подкрепа на Николай Тонев.

Чуйте прикачения звуков файл.