автобус Стара Загора
автобус Стара Загора / Община Стара Загора
В сила от утре влиза и временно разписание
 Последните курсове на автобусните и тролейбусните линии от вътрешноградски транспорт на Стара Загора, ще се изпълняват до 21:00 часа.
 
От 5 декември влиза в сила и временно разписание в работни и почивни дни заради въведената извънредна епидемична обстановка и действащите мерки за предотвратяване разпространението на COVID-19 на територията на страната.
 
Тролейбусни линии:
 
Линия 1:
Временно се преустановява изпълнението на тролейбусна линия № 1.
 
Междуселищни линии:
 
Линия 17:
  • в работни дни:
  • 05,30 часа от с. Хрищени няма да се изпълнява.
 
 Линия 62 и 65:
  • в работни дни:
Обединяват се курсовете от кв. „Железник“ на линия № 65 в 18:20 часа до с. Горно Ботево с линия № 62 в 18:40 часа до с. Преславен с маршрут, както следва:
  • 18:40 от кв. „Железник“ по маршрута на с. Калитиново – с. Преславен => 19:20 часа от с. Преславен за с. Горно Ботево => 19:40 часа от с. Горно Ботево за кв. „Железник“.
 
Продължава наблюдението на пътникопотока и при необходимост дружеството запазва правото си да предложи допълнителни промени както и да възстанови спрените курсове.
 
Актуалните промени в разписанието на автобусните и тролейбусните линии на територията на община Стара Загора може да намерите на https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport.
 
Община Стара Загора напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.