Вижте къде спират водата на 12 февруари в София

вода
вода / sxc.hu, архив
На 12 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на редуктор за налягането във водопроводната мрежа на ул. 689 ,местност „Мала кория“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Местност „Мала кория“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мала кория“ №37.

На 12 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 68 ,кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 51, ул. 55, ул. 68, ул.8
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 68 ъгъла с ул. 57.

На 12 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Търкаланов“ ,жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димитър Търкаланов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов“№12.

На 12 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на редуктор за налягането във водопроводната мрежа на ул. „Шишманова конница“ ,вилна зона „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Дренето“, ул. „Белия кладенец“, ул. „Боянска легнда“, ул. „Шишманова конница“, ул. „Каменарче“, ул. „Каменно здание“, ул. „Яньовица“, ул. „Матей Преображенски“, ул. „Маруша“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянска китка“ №13.

На 12 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Ст. Л. Костов“ ,Промишлена зона „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ст. Л. Костов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ст. Л. Костов“ №20.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.