Къде ще спира водата в столицата във вторник?

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 март 2018 г. (вторник).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яна Язова“.
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Копитото“, ул. „Буките“, ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Кумата“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирин“ в с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Пирин“, ул. „Мургаш“, ул. „Родопа“ и ул. „Искър“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 61 от ул. 2 до ул. 3.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Иванов“ в кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. "Светлина", ул. "Дъбиците", ул. "Леярска", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър".
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Стефан Стамболов“ в район Възраждане се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Чипровци“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.