/ netinfo
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 март 2018 г. (сряда).
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Флора“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк „Бокар“.
 
Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Милин камък“ от ул. „Крум Попов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Габър“ в жк „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Габър“ от ул. „Алдомировска“ до ул. „Шумен“, ул. „Шумен“ от ул. „Габър“ до бул. „Ген. Николай Столетов“.
 
Във връзка с изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Прибойница“ в  кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Прибойница“ №4-8.
 
Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Георги Парцалев“ във вилна зона „Габаро Азмата“, община „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Свети Кирил“ до ул. „Лешникова гора“.
 
Във връзка с изграждане на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Черни връх“ от №182 до №190, ул. „Александър Бразицов“ №9.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията“ в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Курията“,по ул. „Вукова курия“ от ул. „Курията“ до ул. „Урвич“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.