Къде и кога в София няма да има вода на 8 март?

/ Thinkstock/Getty Images
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове  на ул. „Боянски водопад“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Цанко Лавренов“, ул. „Иван Кирков“, и ул. „Акад. Георги Наджаков“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянски водопад“ ъгъла с ул. „Шарл Шампо“.
 
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран пред бл. 101, жк. „Младост“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бл. 100, бл. 101, бл. 99, трафопост пред бл. 100
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 101, вх. Д.
 
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Данаил Крапчев“, кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Данаил Крапчев“ от ул. „Йордан Стубел“ до ул. „Трифон Кунев“,
ул. „Емануил Попдимитров“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. „Трифон Кунев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Данаил Крапчев“ ъгъла с ул. „Трифон Кунев“.
 
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майор Юрий Гагарин“, жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Майор Юрий Гагарин“ от ул. „Атанас Далчев“ до ул. „Фр. Ж. Кюри“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Юрий Гагарин “ №20.
 
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Калинков“, жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Д-р Калинков Майор “, ул. „Индже войвода“ , ул. „Три уши“, ул. „Троян“, ул. „Коньовица“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Д-р Калинков“ ъгъла с ул. „Индже войвода“.
 
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Паричка“, местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Восъче“, ул. „Звезден жасмин“, ул. „Майски сняг“, ул. „Паричка“, бул. „Сливница“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паричка“ ъгъла с бул. „Сливница“.
 
На 08 март 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Симеон Радев“, местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Габровница“
по ул. „Симеон Радев“ от ул. „Камчатка“ до ул. „Маринковица“
по ул. „Витошко лале“ от ул. „Габровница“ до ул. „Маринковица“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеон Радев“ ъгъла с ул. „Маринковица“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.