Галин Кънчев и Исмаил Хасанов имат голяма подкрепа в Новачево
Галин Кънчев и Исмаил Хасанов имат голяма подкрепа в Новачево / netinfo

Предизборната среща в Новачево премина с голям успех за двамата кандидат-кметове Галин Кънчев, издигнат от ПК „Тракия”, и независимия кмет Исмаил Хасанов, подкрепен от Кънчев.

Това е третото посещение на Галин Кънчев в балканското село. Независимият кандидат-кмет на Новачево Исмаил Хасанов говори за проблемите на населеното място, които от 8 години чакат разрешение, но не намират.

„За сегашното положение и ниво на развитие на селото е отговорен досегашният кмет Ашкън Исмаилов. Срамота е в 21 век лятно време хората от горния край на селото да нямат вода по няколко седмици. Улиците ни са в окаяно състояние.

Когато се правят ремонти по пътя, след това не се възстановява настилката. Време е това да се промени”, каза Исмаил Хасанов. Той обеща стадионът, който сега е собственост на частни лица, да стане общ, за да може младите да спортуват.

Срещата завърши с концерт на оркестър „Беко” в местния ресторант, на който пя и Исмаил Хасанов. В него всеки месец ще се организира младежка дискотека, ако Хасанов бъде избран за кмет на Новачево.