Задържаха побойник, опитал да удари полицай и лекарка
Задържаха побойник, опитал да удари полицай и лекарка / netinfo

Полицаи от Шумен задържаха криминално проявен мъж, който е участвал в сбиване, отправял е обиди и се е държал арогантно с органите на реда. Това съобщиха от полицията в Шумен. В РПУ е бил получен сигнал, че на ул. “Света гора” в града се бият двама мъже. За изясняване на случая е изпратен полицейски екип. При пристигане на място полицейските служители се опитали да изяснят обстоятелствата около случая и да установят самоличността им. Единият от мъжете, 32-годишния В.В от Белокопитово, е отправил обиди към полицаите и се е опитал да нанесе удар на единия от тях.

Повикан е бил и друг полицейски екип, който да откара мъжът в болницата, но побойникът продължил да буйства - съобщават от полицията. След като е бил откаран в шуменската болинца мъжът е продължил да се държи арогантно, отправял обидни думи към медицинския персонал и се опитал да удари лекарката, като отказвал да бъде прегледан.

В болиницата с видими наранявания по лицето е бил откаран и 62-годишен мъж, участвал в сбиването на ул. ” Света гора”. 32-годишният В.В. е задържан за 24 часа в РПУ-Шумен. Материалите по случая ще бъдат предадени на Районна прокуратура Шумен с мнение за образуване на досъдебно производство по чл. 325 от НК.