За втори път представят Шумен в английско списание
За втори път представят Шумен в английско списание / Община Шумен
Английският информационен портал за обществения сектор – PSCA International включи Община Шумен с презентация на града в една от тематичните рубрики на списанието в раздела му за Европейски съюз. Шумен е представен на 11 от четиристотинте страници на списанието като “Порталът на България” с богатата си култура и история. Акцентирано е върху марашките минерални извори и предстоящото изграждане на хай-тек парка. Включени са още: постиженията на общината като високия кредитен рейтинг, наградите за община-новатор и община- реформатор, както и трите международни сертификата в областта на публичната администрация, управление на околната среда и безопасните и здравословни условия на труд.

Списанието отразява важни събития и публикува анализи по теми, между които околна среда, централизирано управление, образование, бизнес, здравеопазване, Европейски съюз. В онлайн списанието има публикации и анализи на политически лидери, еврокомисари и обществени личности.

Това е второто представяне на Шумен в английското издание. В началото на годината CNBC представи Шумен в списанието си, което беше предоставено на участниците в световния икономически форум Давос в Швейцария.