Реорганизация на движението заради рали Валери Великов
Реорганизация на движението заради рали Валери Великов / netinfo

Днес край град Шумен ще се проведе кръг от планинския шампионат по автомобилизъм “Валери Великов”. От полицията съобщават, че във връзка с провеждане на състезанието и тренировките за него се забранява движението на автомобили по пътя село Черенча - село Средня - село Новосел - град Шумен в участъка от изходната табела на село Новосел за Шумен до кръстовището за Стария град. Забраната важи от 09:00 до 14:00 часа.

Гражданите, които ще пътуват към селата Черенча, Средня и Новосел могат да ползват обходен маршрут през Шумен, главния път Варна - София, разклон за село Черенча, село Черенча, село Средня, село Новосел и обратно.

Забранено е преминаването през трасето и заставането от външната страна на завоите. Зрителите, които са с автомобили да не навлизат на пътното платно с тях преди преминаване на пилотния полицейски автомобил, указващ края на състезанието, напомнят от полицията.

Любителите на автомобилния спорт стриктно трябва да спазват указанията и разпорежданията на полицейските служители и другите длъжностни лица, осигуряващи безопасността на ралито.