Учат бизнесмени как да усвояват европари
Учат бизнесмени как да усвояват европари / netinfo
Семинар на тема „Как да разбираме по-добре и да се ориентираме в основните документи за кандидатстване по Оперативна програма „Конкурентоспособност” ще се проведе от 9:30 в зала 1 на хотел «Рига». Обучението е част от кампания, организирана съвместно от Министерството на икономиката и енергетиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Проект за техническа помощ за изграждане на капацитет и разработване на проекти, съфинансирани от Европейския фонд за регионално развитие.

Основната цел на семинара е да се разясни логиката и съдържанието на основните документи, Насоките за кандидатстване и Формуляра за кандидатстване, които се използват при подготовката на проектни предложения при кандидатстване по процедури за предоставяне на безвъзмездна помощ по оперативна програма „Конкурентоспособност”.

Семинарът е насочен към ръководители и собственици на фирми, както и към служители, отговарящи за разработване на проектни предложения за кандидатстване по процедури за предоставяне на безвъзмездна помощ по ОП „Конкурентоспособност” с финансиране от Европейските структурни фондове.