Пламен Нунев в Сливо поле
Пламен Нунев в Сливо поле / netinfo
Имаме възможност да спечелим битката за България, Русе и Сливо поле с този екип от доказани професионалисти, каза водачът на листата с кандидати за народни представители Пламен Нунев по време на представянето и тази вечер в центъра на град Сливо поле /Община Сливо поле/. Събитието бе уважено от общински съветници, кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов, кметове на населени места и много граждани. Останаха още 3 дни. Необходима е пълна мобилизация за постигане на победа. Искам да бъде отчетен гласът на сливополчани, а купените глассове да бъдат ограничени. Нека да гарантираме заедно европейското бъдеще на нашите деца. Търсим вашата безрезервна подкрепа с номер 11 в бюлетината на 26 март, защото ГЕРБ предлага само реални решения за България. Тук и сега, посочи г-н Нунев.

Наш приоритет е да подобрим транспортната свързаност на региона, категоричен бе той. В Южна България в момента има 3 магистрали. В Северна България в момента има само парче от магистрала. Ако магистрала „Хемус“ я няма, то Северна България ще загине, подчерта водачът на листата. В тази връзка бе изтъкнато изграждането на високоскоростен път Русе – Велико Търново. Без него Русенска област няма да я бъде. Този път е стратегическа за нас и е кауза за мен и цялата листа. Всички ние ще работим този път да се случи, увери Пламен Нунев.

В Община Сливо поле ще се случат също много неща, добави г-н Нунев, като очерта само някои от очакваните големи проекти. По Програмата за развитие на селските райони ще бъде обновена водоснабдителната и канализационната мрежа в град Сливо поле. Ще бъде рехабилитирана улична и пътна мрежа. Ще се изгради зеленчукова борса. Предстои обновяване на църкви и джамии. Измина година от управлението на новия екип, който избрахте в Сливо поле, резултатите са видими и добри, отбеляза в експозето си Валентин Атанасов. Постигната е финансова стабилност. Това дава кураж на мен като кмет да поемам ангажименти за изпълнение на редица проекти, заяви Атанасов.

Кандидатите за народни представители вече са се ангажирали да работят в подкрепа на програмата на Община Сливо поле. За да стане това обаче, кметът призова местните жители да дадат гласа си за реални решения на проблемите, каквито предлага само ГЕРБ. Купуването и продаването на гласове е престъпление!