Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО: Ще прогоним ДПС от властта! Ще настояваме Котституционният съд да забрани тази партия.
Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО: Ще прогоним ДПС от властта! Ще настояваме Котституционният съд да забрани тази партия. / netinfo

Отново ДПС показа, че е етническа и противоконституционна партия! Не за първи път лидерите на движението предпочитат да използват турският език, за да отправят своите послания към хората. Водачът на листата на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО Искрен Веселинов подаде жалба в РИК в Русе затова, че  на 17 септември 2014 г. на среща с избирателите в село Обретеник, Лютви Местан, на няколко пъти е използвал в обръщението си към хората турски език, като по този начин е нарушил чл. 181, ал.2 от Изборният кодекс. Районната избирателна комисия констатира, че подобно нарушение е извършено с което санкционира ДПС.

Патриотичният фронт е единствената политическа сила, която реално се бори срещу турцизацията на страната, срещу платените ислямистки проповедници и срещу минаретата, които никнат като гъби дори в населени места в които няма един мюсюлманин. Неосманизмът постепенно превзема официална Анкара, а апетите на Ердоган неминуемо засягат и българската земя. Ще позволим ли тази наглост? Ще позволим ли подставени партии като ДПС, работещи открито за турските интереси да диктуват дневният ред на българите?  Политиците на прехода се доказаха като последователни продажници, които не изпитват срам от надпреварвата помежду си в демонстрирането на угодническо поведение, но не към своя народ, а към Ердоган и Анкара. Уверенията, че политиката с Турция трябва да е добросъседска са в полза единствено на ДПС. Това поведение позволява агитацията на турски език, потъпква българските закони и в крайна сметка влошава и без друго тежкото положението, в което се намират българите.

Единствено ние от Патриотечен фронт – НФСБ и ВМРО заявихме ясно и сме последователни в позицията си, че Турция няма място в Европейския съюз. ВМРО и телевизия СКАТ събраха повече от 330 хиляди подписа за референдум с това искане. Настояваме думата на хората да се чува и държавата да излезе с ясна позиция. В следващото Народно събрание депутатите от Патриотичният фронт ще настояват Конституционният съд да забрани ДПС като етническа и противоконституционна партия.
Някой трябва да спре разпада и това е Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО с номер 24 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление