Стинг
Стинг / netinfo
Един от най-великите артисти на световната музикална сцена Стинг идва в Пловдив през 2018 година за два концерта. Те ще се проведат на 19 и 20 юни на Античния театър.

Включени са във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за следващата година.

Стинг включи София в турнето си "57th and 9th"

Мястото за концертите е избрано лично от Стинг.

„И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист“, казват организаторите.

Близо 80 събития за над 1,5 млн. лв. в Културния календар на Пловдив за 2018 г.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволствие да чуят всичките му хитове в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.

Стинг е композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист. През своята знаменита кариера, той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Вижте луксозния мезонет на Стинг, който той продаде за 50 млн. долара (ВИДЕО)

Поради лимитирания капацитет на Античния театър, билетите за всеки от концертите на Стинг са само 3000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лева. Продажбата им стартира от утре, 15 декември.

Припомнете си моменти от концерта на Стинг в София: