Шоу за рождения ден на Картинг писта Лаута и комплекс Ескалибур
Шоу за рождения ден на Картинг писта Лаута и комплекс Ескалибур / netinfo
Картинг състезание и конкурс за красота ще бъдат гвоздеите в програмата по случай двойния празник на пистата в парк Лаута и комплекс Ескалибур.

Днес се честват шест години от създаването на единствената лицензирана от Международната федерация по картинг писта у нас и година по малко от пускането на боулинг комплекса.

Шоуто ще започне в 18:00 часа със състезание между журналисти от пловдивските медии, най-редовни клиенти, сред които са абсолютните рекордьори по навъртяни обиколки и хора от публиката, изтеглени чрез жребий.

В 20:00 часа празникът ще продължи в замъкът ЕСКАЛИБУР, където за пети път ще се проведе конкурсът Мис Картинг 2008. Успоредно с него ще се избира и Мистър Боулинг 2008 – с тази надпревара ще се отбележи ПЕТИЯТ рожден ден на комплекс ЕСКАЛИБУР. Красиви момчета в надпревара за титлата се провежда за първи път в замъка.

До финалния етап бяха класирани 10 момичета и 10 момчета.

Претендентите за титлата Мистър Боулинг 2008 ще покажат и какво могат на боулинг пистите и дали им се отдават страйковете.

Всички участници в конкурсите освен своята красота ще покажат и интелигентност, отговаряйки на въпроси.

Специално за рождения ден на картинг писта ЛАУТА, любителите на спортните автомобили, ще имат възможност да видят отблизо NEW Lancer Evolution GSR 2.0 MIVEC turbo S-AWС, 295 k.c., 366 nm, 5.4 сек. 0-100 и Lancer Sport Sedan 2.0 DI-D Intense, diesel, 140 k.c., 310 nm. Третата спортна кола също MITSUBISHI, за разлика от другите две, ще дефилира по пистата.