Детска градина „Светла” отбеляза своя 40-годишен юбилей
Детска градина „Светла” отбеляза своя 40-годишен юбилей / netinfo
С голямо тържество детска градина „Светла” отбеляза своя 40-годишен юбилей. Специален гост на празника бе кметът на район „Западен” Димитър Колев.

С много музика, песни и танци премина годишнината на детската градина. Малчуганите изнесоха уникална програма, в която представиха пред стотиците зрители всякакви видове танци – валс, спортни танци, народни хора и дори арменски народен танц. В края на тържеството директорът Людмила Тошева връчи специални призове на хората, които имат особени заслуги за развитието на детското заведение през годините. Сред тях бе преподавателят Елена Костадинова, която е обучавала деца през всичките 40 години, както и представители на обществения съвет. След връчването на призовете имаше изненада и за самата Людмила Тошева – тя получи картина в знак на благодарност за грижите, които полага за децата.

„Специални поздравления за това прекрасно тържество. Желая ви да продължавате да сте все така пример за останалите детски градини в Пловдив. Честит юбилей!”, обърна се към всички кметът на района Димитър Колев. Той зарадва децата като съобщи, че площадката, на която днес се проведе тържеството, ще бъде дарена на „Светла”, като плановете са там да се изгради минифутболно игрище. Детската градина получи поздравителен адрес за своята 40-годишнина и от кмета на Пловдив Иван Тотев.

В края на тържеството децата бяха зарадвани с огромна празнична торта, а стотици балони полетяха в небето