Волен Сидеров: ДАНС да се прицели в главата на октопода - ДПС
Волен Сидеров: ДАНС да се прицели в главата на октопода - ДПС / netinfo

Темата за ислямизацията на Родопите е много сериозна и тревожна и не трябва да се поставя нито на парче, нито с двойни стандарти както е в момента, така коментира лидерът на Атака Волен Сидеров ситуацията в община Гърмен.

“Аз смятам, че службите трябва да се прицелват в главата на октопода, а в България тя се казва ДПС. Когато видя ДАНС да арестува Касим Дал, тогава ще повярвам, че ДАНС се занивама с ислямизма и антибългарската дейност тук”, беше категоричен Сидеров. Той каза още, че е дал в ДАНС данни за връзки на заместник-председателя на ДПС Касим Дал с представители на турската мафия и турските служби. Лидерът на Атака допълни, че за него случаят Гърмен е част от детайлите, свързани с исляма в България, но не мисли, че там е най-важното място, където се развива ислям.

“Някои политици поставят нещата не добре обмислено и има опасност да предизвикат едно напрежение, което не е желано. Ние от Атака винаги сме съблюдавали това да не предизвикваме излишно напрежение и лесно избухливи скандали, защото сме отговорна партия и подхождаме с отговорност към възможността да се запали сблъсък, който след това трудно може да се загаси”, каза Волен Сидеров.

Лидерът на Атака беше днес на посещение в Плевенска област, по-късно в залата на театър “Иван Радоев” в Плевен той се срещна със симпатизанти на партията.