Строителен салон 2008 представя реализирани обекти
Строителен салон 2008 представя реализирани обекти / netinfo

Реализирани обекти от последните три години представя четвъртата специализирана изложба “Строителен салон 2008” в Плевен. В експозицията участват плевенски фирми, членове на Камарата на строителите в България.

Изложбата включва над 40 табла, представящи около петдесет жилищни сгради и инфраструктурни обекти. Сред по-интересните от тях са Учебния полигон в района на летищен комплекс Долна Митрополия, ГКПП и фериботен терминал в Никопол на граничен пункт Никопол – Турну Мъгуреле. Изложбата ще остане в художествената галерия “Илия Бешков” до 21 октомври, а на 26 октомври ще бъде наградена фирмата, победител в конкурса за най-добър строителен обект „Строителна корона”. За приза ще се състезават 15 фирми.

Организатори на инициативата са областното представителство на браншовата организация на строителите в Плевен, Българо-германския център за професионално обучение в Плевен и националният седмичник за архитектура, строителство и инвестиции вестник “Строителство Градът”. Проявата се провежда под патронажа на Община Плевен.