Специална томбола се разиграва на Сватбено изложение Плевен-2014
Специална томбола се разиграва на Сватбено изложение Плевен-2014 / archive.dariknews

След безспорния успех на досегашните две сватбени изложения, организирани от Национална сватбена асоциация/НСА/ и Търговски център "Макси" - Плевен предстои поредното му издание, което ще се състои на 20, 21 и 22 февруари в търговския център.

На среща с медиите, която се състоя в пресклуба на БТА в Плевен председателят на НСА Дора Атанасова обясни, че и тази година в изложението ще участват представители на различни категории като сватбени агенции, фотографи, видео оператори и всички онези, които се грижат за съпровождащите компоненти като торти, сватбени букети, подаръци за гости.

За пръв път тази година в изложението се включват и участници извън Плевен - от София и Ловеч, което ще даде възможност на клиентите да добият по-широк поглед за този вид услуга, която според Атанасова в Плевен е на много добро ниво спрямо по-големите градове в страната.

Добре подбрана програма ще съпътства събитието тази година. "Подбрали сме нещата така, че програмата да не отвлича вниманието на посетителите на изложението, а да поднесе моменти, свързани с темата" коментира Дора Атанасова.
Програмата ще включва фолклорни танцови формации, както и показване на ревюта на булченски и абитуриентски рокли.

"Успоредно с изложението сме подготвили изложба, организирана от седем фотографи на Националната сватбена асоциация, които ще представят по пет свои фотографии, отразяващи отбрани моменти от сватбени и други тържества", сподели управителят на Търговски център "Макси" в Плевен Ива Митева.
Тя издаде и другата новост за тазгодишното изложение - томболата с Голяма награда екскурзия до Солун и Паралия Катерини в Гърция за двама.
Втората награда е Уикенд за двама в Президентския апартамент в Парк-хотел "Кайлъка".

Изложението ще се проведе от 20 до 22 февруари 2014 всеки ден от 10:00 до 19:00 часа като официалното му откриване на което ще бъдат представени изложителите ще се състои на 20 февруари от 17:30 часа.