1
1 / obshtina levski
Емоционалната  среща на авторката с близки, приятели и почитатели на изкуството, съграждани, откри председателят на читалищното настоятелство Силвия Йорданова.

123
obshtina levski

Елмира Василева сърдечно поздрави всички дошли да съпреживеят творческите и вдъхновения и житейска мъдрост, натрупана в годините. Тя разказа за пътя, по който стига до своята първа книга, една съвременна приказка с послание за вяра в собствените сили и втория шанс.
Горда, че това се случва в дните когато почитаме един от най-великите актьори на България  - Георги Парцалев, тя сподели, че романът „Сега и завинаги” е една неподправена и чиста история за истински ценните неща в живота - за любовта, добротата, красотата вътре в нас. Написан през 1998 г., като порив на сърцето в отговор на залетия български пазар с чуждестранна булевардна литература, той днес не губи актуалното си място в търсене на ценностите в живота.

123
obshtina levski

Елмира Василева  в момента работи в институт по електроника към БАН –София, но творческите и търсения продължават. Топли благопожелания получи авторката на романа от кмета на общината Любка Александрова, от НЧ „Георги Парцалев-1901” и своите съграждани.

123
obshtina levski