Питат МВР министъра за системни побоища в Плевен
Питат МВР министъра за системни побоища в Плевен / archive.dariknews

Питат МВР министъра за системни побоища в Плевен
netinfo

Какъв политически привкус се появи в представяне на книгата за
плевенски боксьор и защо

Кой култов местен паметник след време ще може да бъде наблюдаван
в шоу спектакъл "Звук и светлина"

Ще успее ли съзадената във Военния клуб хоротека да се
превърне в обединителен център

Защо разкъртиха големия фонтан на площад "Възраждане" и с
какво ще заменят мраморните плочи

Къде в региона бе открит Център за социална рехабилитация на
деца и младежи с увреждания

На кое място се изкачи на почетната стълбичка наша каратистка
на турнир в Истанбул

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Питат МВР министъра за системни побоища в Плевен
netinfo

Темите в новия брой на ежедневника „Посоки"

Питат МВР министъра за побоища в Плевен. Нападателите са едни и същи и са от известен боксов клуб в града, обяви народният представител Владислав Николов. От името на майките на пострадалите деца депутатът внася питане и в Народното събрание.

Партиите в Плевен се разбраха за РИК - дават на „Коалиция за България" председателското място, от ГЕРБ ще е секретарят.

ГЕРБ - Плевен: Направихме отстъпки за РИК, защото сме отговорна партия и не искаме да възпрепятстваме организацията на изборния процес.

Първи награди за Музикалното училище от национален конкурс. Ученици получават и пет стипендии от Министерството на културата по програмата за даровити деца

Стартира изграждането на спортни комплекси в община Гулянци. Първата копка направиха кметът Лъчезар Яков и областният управител Илиян Йончев

Център за социална рехабилитация и интеграция на деца и младежи с увреждания отвори врати в Белене.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Питат МВР министъра за системни побоища в Плевен
netinfo

"Зетра", брой 22:

Съдът остави кмета и зам.- кмета на Тетевен в ареста, пише в броя на регионалния вестник "Зетра". В петък Окръжният съд в Ловеч отстрани Милен Милев от поста кмет на община Тетевен.
Полицаи затвориха закусвалня, която на метри от гимназията за чужди езици "Екзарх Йосиф I" в Ловеч предлагала не само обикновени сандвичи, но и марихуана.
62-годишна жена бе зверски убита в двора на къщата си в град Славяново. Разследващите са задържали извършителя - 43-годишният й психично болен син, съобщава "Зетра".
Сондажът край Деветаки е обезопасен. Има заявен инвеститорски интерес към Летния театър в парк Кайлъка край Плевен.

Много добри резултати се наблюдават при незабавните и бързите производства, става ясно от отчета на плевенската прокуратура за 2013 година, информира регионалният вестник. Стартира процедура по предоставяне на Къкринското ханче на община Ловеч.

С концерт помагат на плевенското семейство, чийто дом в квартал "Сторгозия" изгоря преди Коледа. Лина Борджиева представя книгата си "Затишия" в Ловеч. Плевенският IT-специалист Валентин Иванов, чиято пролетна снимка украси фейсбук-страницата на Еврокомисията, споделя пред "Зетра", че фотографията е негово силно хоби и дори мания.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Питат МВР министъра за системни побоища в Плевен
netinfo

брой 11/2014 г.:

„Крадци и наркомани унищожават закритото училище „Марин Дринов" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Хората от квартала обвиняват за разрухата и безхаберието общината, се уточнява в публикацията.

Как жена от Белене е открила бели петна в черен диетичен хляб, както и за 33-мата заловени да карат без книжки от началото на годината, можете да прочетете на 3 стр.

„Симпатизантите на АБВ са подложени на силен натиск от управляващите", заявява в интервю областният координатор на движението Цветан Антов. Въпреки това стотици плевенчани декларират подкрепата си.

За пълната разруха в „Напоителни системи", където работниците са без заплати 3 месеца, е водещият материал на страницата за бизнес.
„Следбрачен договор уточнява кой какво притежава при развод" и „Намирането на първа работа - задача с повишена трудност", са част от заглавията на стр. 6.

„Артстраницата" във вестника е посветена на Международния ден на театъра - 27 март. Основното заглавие е „Животът е театър, от нас зависи дали ще бъде скучна постановка".

„Плевен има шанс да се утвърди като град, създаващ културни ценности", казва в специалното си интервю за вестника Чавдар Велинов, председател на постоянната комисия по „Култура, вероизповедания и международна дейност" в Общинския съвет.

Стр. 9-та е посветена на ресурсните центрове, които са важен фактор за децата със специални потребности.
Страницата за спорт, както винаги предлага богата и разнообразна информация.

На последната 16-та стр. е иронично-забавната история на Александър от Пордим, открил „дамата" на сърцето си чак на 40 г. - кобилка, която не му брои чашките и не задава тъпи въпроси.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.