Найден Зеленогорски: Очаквахме победа още на първи тур
Найден Зеленогорски: Очаквахме победа още на първи тур / netinfo

„Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха и най-вече на моя предизборен щаб”, това каза кандидатът за трети кметски мандат, издигнат от Коалиция „Заедно за Община Плевен” Найден Зеленогорски специално за Дарик.

„Аз съм удовлетворен от резултатите, ние очаквахме победа на първия тур и сега сме истински щастливи”, допълни още той. Найден Зеленогорски изрази задоволство и от това, че листата за общински съветници също има много висок резултат. Според него без сериозната подкрепа на Общинския съвет трудно може да се продължи успешно напред.

„Ще продължим да работим както сме работили и до момента и ще направим всичко възможно Плевен да стане един уютен европейски град, в който да се живее добре”, каза още кандидатът на Коалиция „Заедно за Община Плевен” и допълни, че той и екипът му ще се опитат да се възползват максимално от възможностите, които предоставят фондовете на ЕС.

Според Найден Зеленогорски изборният ден е протекъл нормално, но очакванията му са били за по-висока избирателна активност.