Да откриеш топлата вода с новите бойлери Termomax
Да откриеш топлата вода с новите бойлери Termomax / archiv.DarikNews

Уютната баня, топлата вода и ароматна вана са все неща, за които мечтаем, когато искаме да се отпуснем. Всички имаме баня, но за топлата вода може да се доверим на новите за българския пазар бойлери "Termomax" - произведени с изолация от безфреонов полиуретан, която от своя страна свежда до минимум отделянето на топлина и енергия.
Подробностите за тях представя търговският мениджър на "Дипломат Корпорейшън" Анна Пенчева.
"Моделите на "Termomax" предлагат разнообразие, добра цена и безспорен комфорт.
Всички те са с емайлово покритие на водосъдържателя без съдържание на никел (известен като най-силния алерген), с Titanium inside (съдържание на титан), което им осигурява по-добра устойчивост на корозия.

Гарантирано е и качеството на нагревателите им, които са производство на световноизвестната фирма Thermowatt и с мощност от 3 kW, което ги прави и бързонагряващи.
Спокойно можем да ги причислим и към енергоспестяващите бойлери, предлагани от други марки на пазара, тъй като бойлерите "Termomax" са произведени с изолация от безфреонов полиуретан, която от своя страна свежда до минимум отделянето на топлина и енергия".

Дизайнът на бойлерите е изцяло съобразен с удобството и практичността. За удобство на българските потребители, бойлерите "Termomax" са с изнесени терморегулатор и ключ, с които боравенето с уреда става още по-лесно.

Освен за уюта в банята, марката предлага решения и за кухнята. Това са малолитражните (5 и 10-литрови) бойлери за монтаж над и под мивка. Те са с мощност 1,5 kW и както голямообемните - с емайлово покритие със съдържание на титан.

Бойлерите "Termomax" са изработени в пълно съответствие на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителя IP 24 и са снабдени с метален възвратно-предпазен клапан, което е поредното доказателство за осигурен комфорт по всяко време!

Под марка "Termomax", клиентите ще намерят и богато разнообразие от малки готварски печки и фурни, които представляват чудесен баланс между качество и цена. Предлаганите модели са с обем на фурната от 32 до 45 литра. Снабдени са с термостат, ключ за регуларане на горен или долен нагревател и са окомплектовани с две доста практични тави.

Като търговска компания, "Дипломат Корпорейшън" се стреми да избира най-доброто от целия свят и различни производители, за да даде възможност за избор на клиентите и търговците, с цел подобряване Качеството на живот.

За нас е важно клиентите да имат избор! Търсете цена, качество и комфорт с "Termomax", в търговската мрежа!