Боулинг турнир за влюбени двойки организира ГЕРБ-Плевен
Боулинг турнир за влюбени двойки организира ГЕРБ-Плевен / gerb.press

На 15 февруари 2013 се проведе боулинг турнир за влюбени двойки, организиран от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Плевен в "Галакси Боулинг-клуб" в Плевен, съобщиха от пресцентъра на партията.

Участие взеха повече от 20 влюбени двойки. Някои от многобройните награди бяха вечеря за двама, протеинова терапия за коса за дамите, а за кавалерите имаше ваучери за отстъпки за магазин за авточасти и аксесоари „Ниппартс". Освен традиционните награди за първо, второ и трето място, също така бяха раздадени награди и за най-слабо представилата се и най-атрактивна двойка.

Боулинг турнир за влюбени двойки организира ГЕРБПлевен
netinfo

Всички други участници в боулинг турнира, които не можаха да се класират за наградния фонд, получиха талони за безплатни игри на боулинг. След приключването на турнира, гостите на боулинг клуб Плевен бяха изненадани от ГЕРБ-Плевен, като им подариха по една безплатна игра на боулинг.

Всички участници благодариха на Алексей Павлов, организационен секретар на Младежи ГЕРБ за уютната обстановка, перфектната организация и интересните награди.