34-годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6
34-годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6 / dariknews

34годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6
netinfo

Ще започне ли скоро изграждането на новата контактна тролейбусна

мрежа и на тролейбусното депо

Защо може да се наложи идващите от София автомобили да
влизат в Плевен през Гривица

Кой, защо и откъде предлага фалшиви дипломи в социaлните мрежи
с плевенско присъствие

Възпитаник на кое елитно училище е носителят на сребърен медал от
олимпиада в Южна Африка

Как жертвите на нагъл обирджия се справиха с неговата атака с помощта
на минаващ покрай тях мъж

Какви са тазгодишните номинации на културните дейци за литература,
театър, музика и изобразително изкуство

34годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6
netinfo

Крадци нападнаха новия мост при Ясен. За броени дни са изрязани стоманени прътове от основите на съоръжението, алармира кметът на Плевен

Любен Личев - ученик на Математическата гимназия „Гео Милев" - Плевен, отново защити достойно името на училището, града и страната ни. Любен е част от националния отбор на България на Международната олимпиада по математика, провела се в Кейптаун, Южна Африка, и завоюва сребърен медал с блестящото си представяне.

Вие тръгвате не на поход, а на поклонение и преклонение пред делото на великия българин, който единствен има силата и авторитета да ни обедини в това време, в което стойностите отдавна са подменени с фалшиви.
С тези думи се обърна към участниците в тазгодишния Национален туристически поход „По стъпките на Левски" неговият създател и вдъхновител и вече почетен председател Васил Копчев. 220 родолюбци от цялата страна са част от юбилейното 20-о издание на похода. Те трябва да пристигнат в Карлово на 18 юли.

Община Плевен е поискала временен заем, който да се ползва от натрупаните близо 5 млн. лв. по сметката на РИОСВ за новото депо. Средствата се събират по сметка на Екоинспекцията от постъпленията от такса смет в общинския бюджет.

34-годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6. Като негови съучастници са посочени още четирима. Откраднатият джип е на стойност 60 000 лева и се води собственост на столична фирма.

Мариана Романова, кмет на село Гостиля: Гостиля е малко село, но голямо семейство

Спорт - Плевенският шахматист Валентин Митев с пореден успех от Сърбия
Футбол: "Партизан" /Червен бряг/ с нов треньор - Григор Петков

34годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6
netinfo

Водещата тема в новия брой на регионалния вестник "Зетра" е променената мярка за неотклонение за шофьора, предизвикал тежката катастрофа край Луковит на 5 май, при която загинаха двама младежи от Плевен, а 20-годишно момиче все още е в болница.

37-годишен плевенски полицай и друг плевенчанин, на 40 години, са обвинени в изнудване на бизнесдама за сумата от 5 хиляди лева.

Проливен дъжд, придружен с градушка и силен вятър само за минути потопи в четвъртък Ловеч. На 1,4 милиона лева се оценяват щетите от бедствията в Ловешко.

В края на юли или началото на август ще бъде посочено кое от четирите основни трасета - Силистра-Калараш, Русе-Гюргево, Никопол-Турну Мъгуреле или Оряхово-Бекет е най-подходящо за трети мост над река Дунав.

„ГЕРБ отива на предсрочни парламентарни избори самостоятелно. Целта е и самостоятелно следващо управление на ГЕРБ. Предстоящо коалиране на партията с ДПС е спекулация", заявява депутатът от ГЕРБ Владислав Николов, цитиран от вестника.

Учредяване на национална литературна награда на името на Димитър Димов влиза на сесия в Ловеч.

Шест години от основаването си отбеляза плевенският клуб за народни танци "Българско хоро".

34годишен врачанин е в плевенския арест заради кражба на джип БМВ Х6
netinfo

„Общината ощетена с милиони по времето на Зеленогорски?", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Прокуратурата е институцията, която трябва да се произнесе извършени ли са престъпления, уточнява изданието.

Предлагат Гришо за почетен гражданин на Червен бряг, понеже там той често гостувал на баба и дядо в детството си, е водещата новина на стр. 2.

На страницата за конфликти можете да прочете как оневиниха жена, станала жертва на арендатори и как социалните си търсят 266 лв. от инвалид без крак, а Темида застава на негова страна.

Наемите на общинските жилища в Плевен са най-ниските в страната, казва на стр. 4 шефката на „Жилфонд" Полина Георгиева.

На стр. 5 пише как отрязаха работници от „Плама" в Страсбург и те няма да получат лихви върху заплатите си.

„Никой не знае колко са лудите, които се разхождат по улиците на Плевен", „Майки точат по 2880 лв. социални помощи", са част от заглавията на стр. 6.

Страницата Артседмица предоставя, както винаги, богата информация от света на културата.

„България има външна политика, която отговаря на интересите на ЕС и НАТО", заявява в специално интервю пред вестника бившият руски разузнавач ген. Леонид Решетников.
Стр. 9 е посветена на Саша Попов и плевенската диря на големия музикант.

Момчетата на гребен клуб „Буря" станаха шампиони на страната, е триумфалното заглавие от спортната страница.
На последната стр. 16 можете да прочетете за интересното хоби на жител на Тръстеник, запалил целия град по отглеждането на нова мода кокошки, а той самият има и 7 пауна.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.