Кметът Хасан Азис сам подкара автобус с феновете на „Арда за Купата на България
Кметът Хасан Азис сам подкара автобус с феновете на „Арда за Купата на България / netinfo

Кметът на Кърджали Хасан Азис сам подкара един от двата автобуса, с които фенове на волейболната „Арда-Кърджали" заминаха тази сутрин за Благоевград, за да подкрепят любимия си отбор на финала срещу „Левски Волей", за купата на България. 

За пореден път кърджалийският градоначалник доказа своята слабост към управлението на различни превозни средства, за които съответно има и свидетелства за правоуправление. Освен за автобус Азис има капитанска книжка за управление на плавателни съдове, както и такава за тежки строителни машини. 

Агитката, начело на която застана той е с изключително разнороден състав. За Благоевград заминаха ученици, учители, студенти, бивши спортисти, преподаватели във филиала на Пловдивския университет в Кърджали, общински съветници. Азис определи финалната срещата между „Арда Кърджали" и „Левски волей" като историческа. „Щастлив съм, че ще участваме във финал за първи път в спортната история на Кърджали. Отиваме за победа. Днешният ден ще бъде исторически за Кърджали и се надявам да се върнем с Купата на България", каза още кърджалийския градоначалник.