/ Община Дупница
Започна преасфалтирането на ул. "Отец Паисий" в Дупница, която е част от проекта "Интегриран градски транспорт".

Ремонтите по ул. "Венелин" в Дупница ще продължат до 22 април

Машините на фирмата по реализацията на проекта, полагат първия слой, като предстои да бъде на следващ етап нанесен и износващия слой, както и положена хоризонтална и вертикална маркировка.

Започна преасфалтирането на ул Отец Паисий в Дупница

По цялото трасе бе подменен водопровода и изградени нови тротоари. Тази вечер улицата, която води към Общинската болница и Автогара в града ще бъде отворена за преминаване на МПС-та.

5 фирми кандидатстват за рехабилитация на уличната мрежа в Дупница и селата

Успоредно с нея, продължават ремонтните дейности и по останалите улици включени в проекта, където също се изграждат нови тротоари и цялостно преасфалтиране. Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев пък сключи официално договорите с изпълнител за инженеринг на улиците "Метоха", "Ген.Г.Тодоров", "Бабуна планина" и "Васил Левски". 

Започна преасфалтирането на ул Отец Паисий в Дупница

Те също ще бъдат с нови тротоари, преасфалтирани, а за първите две е включено и подмяна на водопровод. След приключване на проектирането ще стартират същинските ремонтни дейности, за което Община Дупница ще информира своевременно, като уведоми за създаденото временно движение на МПС-та в тези райони.